5 модних зачісок з 90-х, які знову в тренді: як стати зіркою у 2024 році (ФОТО)

Модні стрижки, які знову на піку популярності

Зачіска може бути таким же важливим елементом вашого образу, як і одяг. Вірно підібрана стрижка здатна підкреслити вашу індивідуальність і додати певний шарм. Ось п’ять зачісок з 90-х, які знову в моді й здатні перетворити вас на справжню ікону стилю у 2024 році.

Каскад

Ця стрижка створює ефект водоспаду, де кожен наступний рівень волосся довший за попередній. Ідеальна для сміливих натур з довгим волоссям, які не бояться експериментувати й хочуть створити ефектний, об’ємний вигляд.

Каре

Каре — класика, яка підходить дівчатам з довгою шиєю. Відкрита шия не тільки підкреслить вашу елегантність, а й надасть образу витонченості. Не бійтеся продемонструвати цю красиву частину тіла.

Боб

Стрижка боб має характерну особливість: передні пасма довші за задні. Це дозволяє легко відкривати шию та не потребує багато часу на укладання. Ідеальний вибір для тих, хто цінує зручність і стильність без зайвих зусиль.

Хвилястий боб каре

Ця стрижка додає волоссю живого об’єму і густоти, що робить її відмінним варіантом для тонкого волосся. Градуйований боб каре не лише додає об'єм, але й робить образ більш стильним і сучасним.

З чубчиком

Стрижки на середнє волосся з чубчиком — це справжня знахідка для тих, хто хоче омолодити свій вигляд. Чубчик візуально зменшує вік на кілька років і додає образу свіжості та грайливості.

Джерело: unian.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень