5 модних штанів на літо-2023 (ФОТО)

І поради щодо того, як і з чим їх носити

Фото з сайту "Мода і тренди"

Карго

Карго – це штани прямого крою з великими місткими кишенями. Колись такі носили військові чи робочі. Але поступово модниці запозичили їх у свій гардероб. Бо вони зручні, практичні і гарно виглядають на будь-якій фігурі.

Їх шиють нині з льону, вовни, деніму та навіть шовку, а не тільки зі щільної тканини кольору хакі, як колись. 

Носити штани карго можна з блузами, светрами, лонгслівами.

 

Із взуття до них підійдуть кеди, кросівки, босоніжки тощо. А з підборами карго поєднаються і для світських заходів.

 

Палаццо

Це широкі, вільні штани з кльошем від стегна. Нині вони - наймодніші. Зустріти моделі палаццо можна із костюмної тканини, бавовни або вовни або з легких тканин.

Особливо стильно, жіночно і романтично вони виглядатимуть у поєднанні з блузами і сорочками.

Кльош

Ці штани чудово обтягують стегна і сідниці, а штанини розкльошуються від стегна або коліна. Залежно від моделі ці вироби можуть візуально подовжити ноги і зробити їх стрункішими, а силует більш витягнутим або пропорційним.

Штани-кльош ідеально поєднуються з класичними сорочками, напівпрозорими, легкими блузами, кофтами закритого типу з довгими рукавами, сорочками з деніму, футболками та майка.

Джогери

Джогери - це спортивні штани із поясом-шнурком. Можуть бути з манжетами чи резинками внизу.  Спочатку вони були призначені для бігу (jogger – бігун підтюпцем). Тепер їх носять усі модниці. 

Зараз джогери роблять не тільки з м'якої бавовни, вільні штани можуть бути виконані з щільнішої тканини, а також з льону.

Чудово поєднаються джогери з футболками, вільними сорочками тощо.

Кюлоти

Це широкі вкорочені штани. Їх довжина може коливатися, але, зазвичай, завжди закриває коліно і не доходить до кісточки. Талія у кюлотах висока. Бувають ці штани і вузькі і дуже широкі, і скроєні як спідниця-сонце.

На відміну від палаццо, які візуально витягують силует, створюючи пряму лінію, то кюлоти, навпаки, вкорочують. Тому найкраще ці штани підійдуть високим довгоногим жінкам.

 

А якщо росту бракує, то тоді поєднайте їх з верхом у тон штанам. 

Нагадаємо, що ми також писали, як стильно носити джинси цієї весни, а також розповідали про модні цього року штани слоучі 

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень