4 наймодніші сумки весни-літа-2023 (ФОТО)

Стилісти кажуть, що навесні-влітку 2023 року в моді будуть сумки-конверти, сумки-багети і ще кілька базових варіантів

Сумка-конверт базового кольору

Така річ повинна бути в гардеробі кожної модниці незалежно від сезону. Мініатюрна сумка базових відтінків (чорний, молочний, кремовий, коричневий, хакі) ідеально впишеться в будь-який образ і стане незамінним атрибутом. 

Попри те, що вона невелика, на практиці така сумка-конверт дуже містка і зручна. Найкраще купувати сумку на широкому ремені, а від ланцюгів в 2023 варто відмовитися.

Сумка-багет

Відмінне рішення на кожен день. Стилісти кажуть, що тут немає меж у виборі кольору - він може бути як базовим, так і яскравим. Наприклад, рожева або жовта сумка-багет буде привертати увагу і може стати справжньою родзинкою образу. 

Сумка-сідло

Такий тип сумок не виходить з моди вже майже три роки. Це дуже місткий і цікавий варіант для повсякденного використання, проте вона підходить в основному до стилю кежуал - з витонченою вечірньою сукнею вона навряд буде поєднуватися. 

Дизайнерська сумка будь-якої форми з вишивкою ручної роботи 

Вишивка і в цілому фолк-стиль увірвалися в моду в 2022 році, і в 2023 не втрачають своїх позицій. Така сумка при правильному поєднанні з образом матиме просто шикарний вигляд, а цінність їй надає саме ручна робота.

Нагадаємо, що ми також писали, про 5 наймодніших сумок 2023 року та як обрати сумку, яка буде модною не один рік

Джерело: УНІАН

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень