День вишиванки-2023: з чим поєднати вишиту блузу, щоб це було стильно (ФОТО)

Поради стилістки щодо створення модних образів

Фото з pmg.ua

18 травня будемо відзначати День вишиванки. З цієї нагоди покажемо вам кілька стильних ідей, з чим найкраще одягнути національний одяг. Їх представила блогерка та стилістка з Ужгорода Яна Платонова.

Зі штанами і тренчем

Стилістка пропонує поєднувати вишиванку зі штанами палаццо та тренчем у тон сорочки. Доповнити пастельний образ можна балетками з тонким ремінцем на підйомі та металевою пряжкою з білої лакової шкіри та сірою сумкою з унікальною вигнутою формою.

Зі спідницею та косухою

Ще один варіант сучасного образу з вишиванкою - з максі-спідницею з еко-шкіри, курткою-косухою та гостроносими ботильйонами на шпильці.

З кедами та ковбойськими черевиками

Вишиванку також можна стилізувати із зручним взуттям, наприклад, білими кедами або черевиками у ковбойському стилі. Аксесуари підбирайте залежно від стилістики образу.

З піджаком і кросівками

Ідея поєднати вишиванку з піджаком вперше прийшла класику української літератури Івану Франку - саме у такому вигляді письменник зображений на 20-гривневій купюрі. Сьогодні цей тренд популярний й серед жіночої статі, тому сміливо комбінуйте вишиванку з жакетом або піджаком. Кросівки стануть чудовим доповненням образу.

З джинсами

Джинси та вишиванка - дуже стильний тандем. Залежно від погоди та випадку комбінуйте національну сорочку та штани з деніму з тренчем та туфлями або жилеткою та ковбойками.

З плісованою спідницею

Спідниці пліссе, які були головним трендом у минулі сезони, продовжують лідирувати й у 2023 році. Тому сміливо включайте цю модель у повсякденні та святкові образи з вишиванкою.

Джерело: Апостроф

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень