4 вересня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

День Ангела  4 вересня за новим церковним календарем святкують Микола, Іван, Василь та Михайло.

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю з днем ​​ангела! Нехай все погане йде і ніколи не повертається, в душі оселиться теплий вогник, який буде зігрівати не тільки всередині, а й зовні!

 

***

Вітаю з днем ​​ангела! Бажаю, щоб у будинку, душі і сім'ї завжди було комфортно, затишно і душевно. Нехай всі перешкоди залишаються позаду, а в майбутньому буде тільки добро, щастя і підтримка!

 

***

З днем ​​ангела,! Нехай бережуть тебе небеса завжди, а щастя буде сидіти на твоєму плечі. Нехай доля оточує тебе лише світлими людьми, такими ж як ти сама. Залишайся прекрасною, доброю, чуйною і милосердною людиною.

***

Вітаю з Днем ангела! Бажаю тобі міцного здоров’я, багато сил і енергії, море фінансів і океан благополуччя. Нехай твоє життя буде казковим! Я бажаю тобі не сидіти на місці, багато подорожувати, знайомитися з новими людьми і розкривати нові грані нашого, на перший погляд простого, але і такого складного життя. Зі святом!

Радіо Трек: НОВИНИ. Джерело: https://radiotrek.rv.ua/news/17-veresnya-hto-sogodni-svyatkuie-den-angela-foto_314423.html

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень