20 серпня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

День ангела 20  серпня за новим церковним календарем  відзначають чоловіки з іменами Анатолій, Антон, Богдан, Василь, Віктор, Володимир, Михайло, Микола, Павло.

День ангела також святкують жінки з ім'ям Ксенія, Оксана, Руфіна, Серафима.

 

Вітання з Днем ангела

***

З Днем ангела! Нехай небо оберігає кожну хвилину тебе, щоб там, зверху, доглядали і дбали, кожен твій крок направляли в щастя і успіх. Бажаю завжди залишатися вірним своєму слову і впевненим у своїх силах.

 

***

Вітаю з Днем ангела тебе! Нехай доля тебе оберігає, дарує щастя, спокій і достаток, бажаю радіти кожному дню, будь здоровим і успішним!

 

***

Вітаю зі святом! Бажаю, щоб життя кожен день підносило приємні сюрпризи, над твоїм домом завжди була веселка, а в родині, на роботі, в справах і в стосунках панували благополуччя і спокій!

***

Щиро вітаю з іменинами! Нехай в небі для тебе світить сонце, щоб ти впевнено йшов по життєвій дорозі вперед. Ніколи не зустрічай бід і труднощів, а перепони долай так, немов вони не доставляють тобі складнощів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень