4 речі у домі, які заважають розбагатіти: народні прикмети

Що заважає притоку грошей?

Старий одяг

Зношений одяг, який ви не одягаєте, притягує бідність. Особливо якщо він порваний, брудний або викликає негативні спогади.

Щоб енергія багатства увійшла у ваш дім, позбувайтеся складу непотрібних речей і звільняйте місце  для матеріального благополуччя.

 

Несправні крани та сантехніка

Вода, яка постійно капає із несправного крану, або протікає із тріснутої труби, витягує грошову енергетику і перешкоджає матеріальному благополуччю.

Поки ви не полагодите ці речі, накопичити гроші вам не вдасться.

 

Бруд та пил

Пил та бруд у домі, особливо у кутках та на підвіконнях, призводить до застою позитивної енергетики у домі. Застарілий бруд заважає залученню грошей та відштовхує фінансову удачу.

Брудні вікна та дзеркала

Світлі та чисті вікна і дзеркала притягують у дім позитив та сприяють надходженню грошей. Брудне скло блокує енергетику багатства і притягує бідність. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень