4 ідеї ніжного манікюру в білих тонах (ФОТО)

Їх представили українські майстри нейл-дизайну

Молочний

Недарма саме цей колір обирають для створення манікюру у стилі «багата дівчина». Адже він стриманий, мінімалістичний, доречний в усіх ситуаціях і підходить до будь-якого вбрання. Якщо однотонність молочного вам не подобається, додайте до покриття зовсім трішки прикраси - фольги. 

Білий

Ще один колір, який завжди виглядатиме багато, завжди доречно і ніжно - білий. Зробіть нігті однотонними білими. Або на білому тлі виконайте рожеву та сріблясту «усмішку» міні-френчу. Ще варіант - зробити всі нігті білими, а один - прозорим чи матовим молочним і на нього нанести біле сердечко. 

Омбре

Можна зробити градієнт біло-рожевим чи біло-нюдовим. Для різноманітності додайте у дизайн білий малюнок - квіти чи геометрію - на один ніготь.

Візерунчастий

На нюдове тло нанесіть білим візерунок у вигляді мережива чи квітів так, щоб заповнити ними всі нігті. Додайте трішки срібла чи золота. 

Джерело: barb.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень