Зимовий манікюр 2023/2024 від українських майстрів: 18 зразків (ФОТО)

Серед них - як винятково святкові, так і щоденні

Усі фото з barb.ua

Білий

Манікюр у білих тонах виглядає завжди витончено і ніжно. Традиційно цей колір вважають зимовим, адже це - колір снігу. Українські майстри манікюру пропонують у білих тонах зробити френч і прикрасити його сніжинками, додати на біле тло геометричні елементи чорного кольору, чи прикрасити його сріблястими чи кольоровими блискітками, гілочкою з листям тощо. 

Червоний

Колір пристрасті і класика манікюру. Звісно, червоний також асоціюється зі святковим манікюром. Щоб він виглядав актуальним для зими українські майстри манікюру пропонують на червоному чи бордовому тлі намалювати сніжинки, ялинки, ялинкові іграшки чи розбавити яскравість білим дизайном у вигляді візерунка светра. 

Синій

Ще один зимовий колір. Зробіть синій френч, чи покрийте нігті синім кольором у стилі «кошаче око». Додайте блискітки, новорічні малюнки, зірки. Або хай на ваших нігтях панує колір нічного неба з зірками та місяцем. Саме такі дизайни для зими пропонують українські майстри нейл-арту. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень