39-річна заробітчанка з Коломийщини з підозрою на коронавірус втекла з Київської лікарні

Вона прилетіла літаком з Брюсселя

Як стало відомо редакції "Дзеркала", до Київської обласної лікарні примусово шпиталізували 39-річну мешканку Коломийщини, яка перебувала на заробітках у Бельгії. 

23 березня  жінка літаком повернулась з Брюсселя.

По прибутті в Україну у неї  виявили підвищену температуру, під час проведення швидкого тесту на COVID-19 було отримано позитивний результат.
 

Того ж дня каретою швидкої медичної допомоги жінку шпиталізували в Олександрівську клінічну лікарню м. Києва, де провели аналіз швидким тестом на COVID-19, результат негативний.
 

 Вночі на 24 березня пацієнтку перевели в Київську лікарню №4, о 1:00 год зробили  аналіз швидким тестом, результат негативний.
 

Об 11:00 год повторно зробили аналіз швидким тестом – результат позитивний. Виставлений діагноз: Підозра на інфікування COVID-19.

 

24 березня по обіді  пацієнтка з невідомих причин вирішила покинути лікувальний заклад і, ймовірно, планувала повернутися  додому на Коломийщину. На дзвінки  не відповідала, на контакт із лікарями не виходила.

Правоохоронці провели необхідні заходи та затримали жінку разом з її чоловіком (який, найімовірніше, зустрічав її) на трасі біля Раківчика. Обох – і жінку, і чоловіка - шпиталізували в обласну інфекційну лікарню.

Наразі встановлюються методи пересування жінки з Києва на Коломийщину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень