На один банк в Україні стало менше: Фінустанова закрилася за власною ініціативою

Про це повідомляє НБУ

В Україні поступово зменшується кількість банківських установ. Зокрема, нещодавно Національний банк України відкликав банківську ліцензію в «АЛЬПАРІ БАНК» і виключив відомості про нього з Державного реєстру банків.

12 грудня 2023 року єдиний акціонер АТ “АЛЬПАРІ БАНК” Бахтарі Фо Так Хедаятоллах ухвалив рішення про припинення здійснення цим банком банківської діяльності без припинення юридичної особи.

Станом на 1 травня його активи складали 178 млн гривень.

 

Банк не мав коштів клієнтів, ані фізичних, ані юридичних осіб.

«Альпарі Банк» став дев’ятим банком, який добровільно пішов з ринку України. Раніше закрилися в ПАТ «ВЕРНУМ БАНК», ПАТ «БМ Банк», ПАТ «ДіВі Банк», ПАТ «КБ «Фінансовий партнер», ПАТ «Апекс-Банк», ПАТ «Промислово-фінансовий банк», ПАТ «Кредит Оптима Банк» та ПАТ «Розрахунковий центр».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень