3 способи, як зменшити використання води

І зекономити гроші

Оплата комунальних витрат забирає значну частину сімейного бюджету. Тож всі шукають шляхи, як зекономити та платити менше. Є кілька методів, які допоможуть заощадити на платежах за воду.

Замініть насадку на змішувачі

На змішувач можна купити певну насадку, яка називається «аератором». Після того, як він буде встановлений, вода буде не просто стікати, а розсіюватися, що зменшить її витрата.

Натискайте на маленьку кнопку на бачку унітазу

Багато унітазів оснащені відразу двома кнопками зливу — великою і маленькою. Коли ви натискаєте маленьку кнопку, то з бачка зливається лише частина води, а не вся.

Покладіть в порожній бачок наповнену пляшку

Якщо унітаз оснащений лише однією кнопкою, то в такому випадку ефективним буде такий спосіб: потрібно в порожній бачок поставити пластикову ємність, яка заповнена водою. Ця ємність буде займати більшу частину бачка, тому для його повного заповнення знадобиться менше води.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень