17 км бездоріжжя, яке веде до Білого озера, почали ремонтувати (ФОТО)

Про це повідомив очільник Рівненщини Віталій Коваль

На Рівненщині почали ремонтувати дорогу до Білого озера. Роботи проводять у межах президентської програми Велике будівництво – на замовлення обласної служби автодоріг, повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль:

– Друзі, роботи на дорозі до Білого озера уже розпочалися!

 

В рамках президентської програми Велике будівництво на замовлення Служби автомобільних доріг у Рівненській області плануємо відремонтувати 17 км дороги Стара Рафалівка-Рудка.

 

Загальна вартість ремонту цього відрізка дороги становить 340 млн 884 тис. грн.

Голова РОДА Віталій Коваль
Голова РОДА Віталій Коваль

Очільник краю наголошує, що це – єдиний шлях до туристичної перлини Полісся. Та разом з тим ця дорога важлива не лише для туристів – вона сполучає Зарічне та Вараш і є частиною міжнародної «варшавської» траси, тож має стратегічну логістичну вагу.

– Підрядник вже розпочав підготовчі роботи. Паралельно проведено поточні роботи з відновлення білощебеневого покриття цієї ж дороги між селами Рудка та Більська Воля та на ділянці автодороги Т-18-08 між селами Мульчиці та Борове, - додав Віталій Коваль.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень