10 помилок, через які жінка ніколи не схудне (ФОТО)

І справа не у святковому меню, а у звичках

Всі хоч раз у житті худли. Сідали на різні дієти, пробували всілякі види фітнесу, йоги та інші фізичні навантаження. І, на жаль, не завжди спроби закінчувалися успіхом. Все через харчові, і не тільки, звички. Дієтологи зібрали їх в один список. 

Екстремальні дієти

Голодування, різке зменшення калорій, питна дієта та інше швидкі режими харчування дуже небезпечні для здоров'я. Є ризик заробити гастрит, виразку або психологічну травму.

Найкраще збалансувати режим харчування. Включи туди всі необхідні твоєму організму продукти. Пий більше води й не відмовляй собі ні в чому. Просто контролюй порції.

Снідати обов’язково!

Запам'ятай, сніданок - це фундамент твого раціону. Щільний, ситний і корисний, він повинен складатися з правильних вуглеводів і жирів, білка, а також порції вітамінів.

Занадто ситні перекуси

Перекус створений, щоб ти не відчувала голоду між прийманням їжі. Але точно не для повноцінного обіду чи вечері. Також варто звернути увагу на те, чим ти втамовуєш голод. Тост з цілозернового хліба зі шматочком сиру, часточкою помідора і куркою краще, ніж жменя горіхів і сухофруктів (повір, парою горішків справа не обійдеться).

Знежирені продукти – зась

Знежирений йогурт чи молоко – обман маркетологів. Адже виробники замовчують той факт, що у знежирених продуктах багато крохмалю.

Солодкі та газовані напої

Навіть пакетовані соки містять велику кількість цукру. Не кажучи вже про Кока-колу і т.д. Привчи себе пити воду, фреші й зелений чай без цукру.

І знову вода

А точніше, її відсутність сильно впливає на твій організм. Запам'ятай, схуднення залежить від швидкості метаболізму. А метаболізм - від кількості випитої води, зокрема. Логіка проста.

Попрощайся зі швидкоїжею

Крім зайвих калорій, швидкоїжа (fast food) - це ще й небезпечно для здоров'я.

Постійно зважуватися не варто!

Поширена помилка. По-перше, протягом дня твоя вага може змінюватися, але це не означає, що ти поправилась чи схудла. По-друге, тримати себе постійно в напрузі через цифри на вагах - це прямий шлях до депресії й зривів.

Ставити недосяжні цілі

Звичайно, всі ми сідали на дієту за два дні до поїздки на море. Однак ти не зможеш схуднути на 10 кілограмів за такий короткий термін. Щоб процес був безболісним, а результат постійним, постав собі досяжні цілі й дивись на ситуацію об'єктивно. 

Триматись у формі допомагають правильно сформовані харчові звички, здоровий сон та рух.  

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень