«1000 грн за вакцинацію» виплачують останній день у 2021 році

Скільки українців встигли отримати отримали гроші

Сьогодні, 29 грудня, завершується перший етап програми єПідтримка, за якою українці, які пройшли повну імунізацію проти коронавірусу, отримують 1000 грн.

Після старту видачі виплат гроші отримали понад 5,5 млн українців, а відповідні рахунки в банках відкрили 6,6 млн людей. Про це повідомляє пресслужба президента:

За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, через Ощадбанк на спецрахунки українців перераховано понад 3,6 млрд грн, з яких громадяни вже витратили понад 365 млн грн. За інформацією уряду, 35% цих коштів українці витратили на книжкову продукцію, 32% – на відвідування кінотеатрів, 11% – на залізничні перевезення та 10% на інші напрямки.

Тим часом в «Укрзалізниці» повідомили, що за 1000 Зеленського українці купили вже 100 тис. квитків на загальну суму 42 млн грн.

При цьому низка банків, які беруть участь у програмі, пропонують своїм клієнтам різні пропозиції в межах єПідтримки.

Зокрема, Monobank виплачуватиме гроші й після 29 грудня.

Вирішили продовжити виплати «ковідної тисячі» навіть після закінчення виплат першої хвилі програми 29.12. Платитимемо, як і раніше, миттєво після заявки в Дії, – зазначив у Telegram співзасновник банку Олег Гороховський.

За інформацією Альфа-Банку видачу виплат 150 тис. українцям. А також склав добірку із найцікавішими пропозиціями від своїх партнерів по всій Україні, у яких можна ці гроші витратити:

  • пострибати зі знижкою на джамперах у KJ Jump Skill у Дніпрі;
  • поринути у мистецтво в Одеському театрі юного глядача;
  • сходити до Музею космонавтики у Житомирі;
  • «затаритися» зі знижкою у книгарні Буки у Кропивницькому.

Крім того, банк пропонує і знижки на купівлі у низці магазинів. Зокрема:

  • -5% на купівлю квитків Bees Airline на внутрішні рейси на сайті партнера;
  • -15% на сертифікати Sport Life під час купівлі;
  • -5% на сертифікати номіналом 250, 500, 1000 грн на CONCERT.UA;
  • -10% на сайті Book24;
  • -20% на сайті multiplex.ua.

А-Банк пропонує своїм клієнтам 50 грн кешбеку за отримання виплати. А 1000 за вакцинацію зараховують на картку практично одразу.

З 28.12.2021 року клієнтам, які оформили картку єПідтримка та подали заявку на отримання виплати від держави, ми нараховуємо кешбек 50 грн, – повідомила пресслужба установи.

Міністерка економіки Юлія Свириденко розповіла, що після Нового року, орієнтовно із середини січня,  люди віком понад 60 років зможуть витратити гроші на ліки в аптеках, а у 2-3 кварталі 2022 з'явиться можливість подати заявку на отримання виплат не через Дію, а в офлайн-режимі. Крім того, у програмі братимуть участь нові банки.

Також з'явиться можливість отримати пластикову картку для єПідтримки, якими можна буде розрахуватися не лише онлайн або через Google Pay або Apple Pay, але й офлайн без смартфона.

Джерело: Obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень