Тисяча за вакцинацію для пенсіонерів. Назвали особливу умову

Ця категорія зможе витратити гроші на ліки

Як ми повідомляли раніше, кожен українець який отримав обидва щеплення для профілактики коронавірусу може отримати 1000 гривень. Уже відомо й механізм виплати цих коштів.

Гроші можна буде витратити тільки в Україні, і це своєрідна підтримка бізнесу, який зазнав втрат через карантинні обмеження. Можна придбати квитки у театр чи кіно, використати кошти на оплату проїзду на автобусі чи потязі для подорожей Україною. В розробці ініціатива витратити 1000 грн на книги.

Втім, жоден з цих варіантів поки не можна назвати оптимальним для пенсіонерів, адже ця категорія населення часто потребує найбільшої підтримки.

Тож президент Володимир Зеленський запропонував розробити механізм купівлі ліків для категорії вакцинованих 60+ у програмі «єПідтримка».

- Доручив уряду забезпечити, щоб громадяни віком 60+ могли використати тисячу гривень від держави за соціальними напрямками, зокрема, на купівлю ліків. Механізми мають розробити протягом тижня, а використання вже з січня, — написав Володимир Зеленський у Телеграмі.

Виплати у першу чергу проведуть для тих вакцинованих, хто згенерував сертифікат у додатку «Дія».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень