Заявка на ЗЕ-1000 грн: відсьогодні українці можуть оформлятися на виплату грошей?

Щоб отримати кошти до кінця року

З 13 грудня вакциновані українці можуть подавати заявки на виплату тисячі гривень за вакцинацію у цифровому додатку «Дія». Гроші надійдуть на віртуальний рахунок за 10 днів після оформлення виплат. Використати їх можна буде упродовж 4 місяців після нарахування. Невикористані гроші повернуться у бюджет.

Щоб отримати 1000 грн за вакцинацію, необхідно:

  • оформити спеціальну картку «єПідтримка» у додатку Приват24, Альфа банку або monobank;
  • завантажити програму «Дія» та авторизуватися в ній (важливо оновити програму, починаючи з версії дії 3.0.20 для iOS та 3.0.17 для Android);
  • оформити «зелений» COVID-сертифікат, якщо його досі не оформили;
  • зайти до розділу «Послуги» та вибрати «єПідтримка»;
  • вибрати картку «єПідтримка».

Старт виплат 1000 гривень за вакцинацію в Україні запланований на 19 грудня 2021 року. Клієнти monobank можуть завчасно оформити карту, на яку надійде компенсація від держави.

Отримати 1000 гривень за вакцинацію зможуть усі громадяни від 18 років, які пройшли повний курс вакцинації від COVID-19.

 

При цьому, у них має бути оформлений «зелений» COVID-сертифікат у додатку «Дія» та спеціальна карта «єПідтримка» в одному з банків, що беруть участь у програмі.

Джерело - biz.today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень