«10 ударів у голову та різані рани»: заарештували підозрюваного у вбивстві односельця (ВІДЕО)

Тіло загиблого виявили 4 березня

60 діб під арештом перебуватиме 40-річний житель Рівненського району, якого підозрюють у вбивстві односельця. Такий запобіжний захід обрав сьогодні суд.

Нагадаємо, вночі, 4 березня, у селі Заріцьк Рівненського району правоохоронці виявили закопане тіло 46-річного місцевого жителя.

Підозрюваний у вбивстві відмовився давати будь-які показання. Як повідомила заступниця начальника ГУНП в Рівненській області Інна Власова, за результатами огляду території його домоволодіння слідчі зібрали достатньо доказів для повідомлення йому про підозру.

Судмедексперт встановив, що потерпілому було завдано не менше ніж 10 ударів в голову, у нього відкрита черепно-мозкова травма, різані рани шиї та рани в ділянці попереку.

Джерело: ГУНП у Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: Вбивство
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень