Версії різняться: у Рівному додому відпустили охоронця підземки, де розгорнулась кривава драма (ФОТО)

Він перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом

Фото: Суспільне Рівне
Фото: Суспільне Рівне

У Рівному охоронця підземного переходу на Північному відпустили під цілодобовий домашній арешт. Він поранив ножем трьох чоловіків, один із них в результаті помер. Про це повідомляє Суспільне Рівне.

Нагадаємо, це трапилось 16 грудня. Компанія з трьох людей напідпитку йшла переходом і у них виник конфлікт з охоронцем підземки.

52-річний охоронець завдав удару ножем в груди 22-річному, а потому по одному удару в руку та спину іншим двом чоловікам — 23 та 36 років. Попри вжиті реанімаційні заходи, життя 22-річного хлопця врятувати не вдалося. Інших двох госпіталізували, — зазначають у поліції.

Охоронець сам викликав швидку та поліцію, а також дочекався усіх служб.

Версії конфлікту різняться – кажуть правоохоронці.

Тож зараз слідчі працюють зі свідками та учасниками інциденту.

29 грудня, після скарги адвоката охоронця, його випустили з-під варти. Він перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом.

Фото: Суспільне Рівне
Фото: Суспільне Рівне

Адвокат наполягав, що чоловік, який був на роботі, захищався від нападу одразу трьох людей. За версією адвоката, троє молодиків, які зараз трактуються як постраждалі, повертались із відпочинку та почали бити охоронця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень