«Буремні 90-ті»: на півночі Рівненщини молодики вивезли чоловіка у багажнику та забили до смерті

Його викрали з власного дому

21 лютого о 07:14 до поліції надійшло повідомлення 56-річної жительки села Борове, що на землі виявила бездиханне тіло невідомого. Увагу привернуло те, що чоловік був босий, без верхнього одягу та в крові.

Слідчі встановили, що 20 лютого близько 17-ї години 19-річний житель села Борове разом із чотирма знайомими віком від 19 до 26 років під час розпивання спиртних напоїв домовився помститися через давні конфлікти та особисті неприязні відносини 50-річному односельцю, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

Молодики викрали чоловіка з його будинку. Не давши можливості одягнути верхній одяг та взутися, примусово перевезли в багажнику авто «Opel Vectra» орієнтовно за два кілометри від населеного пункту. Там 19-річний зловмисник жорстоко побив чоловіка.

Помістивши його знову до багажника, перевезли його в село на вулицю Шкільну, де молодик знову завдав йому тілесні ушкодження та разом зі своїми спільниками поїхав далі пиячити.

Від отриманих травм 50-річний чоловік помер. 

Слідчі зібрали достатньо доказів для повідомлення 19-річному жителю села Борове про підозру за фактом вчиненого за попередньою змовою групи осіб викрадення людини, що спричинило тяжкі наслідки та в умисному вбивстві.

Крім того, відносно решти учасників жорстокого злочину тривають слідчі дії, після проведення яких вирішуватиметься питання про повідомлення їм про підозру.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень