У Рівненському краєзнавчому музеї з’явився «Чарівний світ» (30 ФОТО)

Свою нову виставку з такою назвою в обласному центрі представила відома українська художниця Валентина Михальська

Варто зазначити, що ця майстриня з Волині - перший лауреат обласної мистецької премії імені Йова Кондзелевича і лауреат Ордену княгині Ольги третього ступеня. Крім того, ім’я Валентини Михальської носить обласна мистецька премія, заснована у 2003-му році. В творчому доробку художниці – понад 1000 робіт, які експонувалися на 30 виставках як в Україні, так і за її межами. До Рівного ж вона привезла близько 120-ти картин. Серед них акварельні пейзажі, портрети, монотипії, а також графічні доробки філософського характеру.

– Це така зібрана колекція, яка останні роки мандрує по Волині і уже п'ятий музей на Рівненщині. Мистецтвознавці свого часу визначили мене як художник-пейзажист, хоч дуже багато напрямків у моїй творчості. Я дуже люблю акварель тому, що це найскладніша тахніка живопису. І якщо невдала робота, то це вона невдалою залишається від самого початку. Тобто аквареллю треба вгадати від початку до кінця.

У Рівному це вже друга виставка відомої української художниці. Перша зустріч відбулась ще у далекому 2001-му році. Триватиме «Чарівний світ Валентини Михальської» до середини липня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень