Суперфіналіст «Голосу країни» ледь не розбився під час зйомок дебютного кліпу

Вийшло відео на трек «Море»

Вийшов дебютний відеокліп «Море» українського артиста АСАФАТОV, який став  популярним завдяки участі в телевізійному шоу «Голос країни 2020».

Режисером кліпу став Віктор Скуратовський, відомий завдяки своїм численним відеороботам для групи «Друга Ріка», Machete та ін. Зйомки проходили здебільшого на злітно-посадковій смузі аеропорту Бориспіль. Спеціально для відео артисту довелося навчитися їздити на спортивному мотоциклі. Це мало не закінчилося печально:

Ми знімали один з дублів, де я мчу по злітній смузі неподалік від літака, що йде на посадку. У якийсь момент гул двигунів відволік мене і я не впорався з керуванням. Не можу сказати, що сильно злякався, все відбувалося як в сповільненій зйомці. Кажуть, що у людини в подібних ситуаціях все життя пролітає перед очима, але у мене було більше схоже на стоп-кадр. Чомусь в цей момент я згадав, як дивлюся на море в Гданську, де, власне, і була написана пісня. Це тривало буквально секунду, в наступну мить я побачив, як до мене мчать перелякані оператори, -  каже АСАФАТОV.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень