«Скажене весілля 3»: вийшов офіційний трейлер

Ай-на-на-не!

Промайнуло чотири роки після останнього скаженого весілля старшої доньки, і ось стати на рушничок щастя планує наймолодший з родини Середюків — Захар. Його обраниця — красуня Рада, дочка циганського барона. Але спокійне свято — не в традиціях Середюків.

Роль наймолодшого Середюка зіграв син народних артистів України Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва, 24-річний актор В'ячеслав Хостікоєв. Його наречену-циганку грає молода актриса Катерина Файн. Для обох акторів це перша роль у повнометражному фільмі. Крім того, у другорядних ролях в новому фільмі з'являться Надія Мейхер та Петро Чорний, який також став консультантом проєкту з особливостей циганської культури та звичаїв.

Традиційно до своїх ролей у франшизі повернулися:  Юрію Горбунов, Потап, Позитив, Петро Бампер, Олег Винник, Назар Задніпровський, Леся Самаєва, Поліна Василиса, Джиммі Воха-Воха, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько і Арам Арзуманян.

На великі екрани «Скажене весілля 3» вийде вже 25 лютого.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень