Винник став найбільш високооплачуваним артистом України і потрапив у Forbes (ФОТО/ВІДЕО)

Про улюбленця мільйонів українських жінок розповів його давній друг і продюсер

Олег Винник давно вийшов на міжнародний рівень, але офіційним закріпленням всесвітньої слави можна вважати випуск величезної статті про нього у престижному журналі Forbes Україна.

Кумир усіх українських «вовчиць» став героєм листопадового номера.

В інтерв'ю давній друг і продюсер музиканта Олександр Горбенко розповів, як Виннику вдалося пройти шлях від юного музиканта у сільському клубі на Черкащині до співака, який на своїх сольних концертах збирає повні стадіони, і скільки зараз «коштує Винник».

Цікаво, що до цього Горбенко був бізнесменом, однак все продав, а гроші вклав у розкрутку Винника, який на той час був зіркою в Європі, але вдома його ще ніхто не знав.

У той час співак із продюсером розробили дуже грамотну стратегію «завоювання Києва», а з ним – і решти українських міст і сіл. Спершу його пісні пропонували послухати користувачам Мережі. Так росла і популярність музиканта.

У 2013 році вони вирушили в концертний тур невеликими містами України. У той час слава вже йшла попереду нього, а вінцем туру став у 2014 році великий сольник у палаці Україна. Після нього - у тому ж році і в тій же концертній залі - він ще двічі збирав публіку своїми сольними виступами.

Відтоді Олег Винник - зірка. Повноцінна, яскрава і високооплачувана.

 

Лише торік він дав 50 сольних концертів. Ціни на квитки коштували 28-35 доларів. Виходить, що за рік Винник заробив до 7 млн в американській валюті.

Таким же насиченим обіцяв бути і 2020 рік. Втім, через пандемію все склалося інакше.

Попри заборону концертів, Винник усе ж примудрився виступити на НСК «Олімпійський»… але без глядачів.

Це шоу можна було подивитися онлайн. Вартість віртуальних квитків склала від 7 до 20 доларів. Загалом продали 79 тис. квитків.

Ще один спосіб заробітку - участь у рекламі. При цьому Олег Винник – доволі дороге рекламне обличчя. Дешевше, ніж за 100 тис. доларів, за словами продюсера, він працювати не погоджується.

Корпоративи з ним - теж по кишені далеко не кожному замовнику. Його 45-хвилинний виступ на корпоративі коштує від 50 тис. доларів і вище. Тримати цінову планку спонукає не лише бажання побільше заробити, але й статус.

Кумир мільйонів має коштувати дорого.

Одна з найвідоміших пісень виконавця:

Варто відзначити, що в Олега Винника - 2,5 млн підписників. Серед українських артистів більше - лише у Святослава Вакарчука, який є не тільки співаком, а й політиком.

Винник та його продюсер постійно користуються послугами соціологів, аби точно розуміти запити публіки.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень