Пісню Олега Винника хочуть зробити гімном України (ПЕТИЦІЯ)

Бо вона передає стан душі кожного українця

Петиція з проханням зробити пісню «Перлина Україна» Олега Винника гімном України днями з’явилася на сайті Офісу президента України.

Пісня, варто зазначити, - життєстверджуюча і позитивна

Послухайте:

Натисніть плей для перегляду

Авторка ж петиції Наталія Красуля пише:

На сьогодні активно підіймається питання щодо зміни гімну України. Є звернення Володимира Зеленського з пропозицією затвердити пісню «Червона Рута», є пропозиції переробити текст вже існуючого гімну на новий – з більш позитивним змістом.

 

Сьогодні ми всі вболіваємо за розвиток та розширення кордонів нашої української культури. Україномовні пісні, які тепер частіше можна чути на хвилях радіостанцій, підіймають гордість нації, бо розуміємо, що нам, українцям, є що сказати один одному та людству!

 

Саме тому, просимо затвердити пісню Олега Винника «Перлина Україна» як гімн України. Вона дуже щиро передає стан душі кожного українця, любов до рідного краю! Підтвердженням цьому є той факт, що люди на концертах слухають виконання «Перлини України» стоячи, а в багатьох містах нашої рідної неньки України стало вже доброю традицією робити в школах на перше вересня та на випускні флешмоби саме під цю пісню.

 

Впевнені, що ця подія стане прикрасою України! А для іноземців –  доказом любові нашого народу до своєї держави!

За перші два дні петиція набрала 21 підпис з 25 000 потрібних. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень