Схуднув на 10 кілограмів: Олег Винник розповів про наслідки від коронавірусу

І те, чи збирається повернутися на паркет у танцювальному шоу

Наприкінці вересня під час участі в шоу "Танці з зірками" співак Олег Винник заявив, що захворів на коронавірус. В середині жовтня виконавець отримав негативний тест на COVID-19, втім, отримав не дуже втішні наслідки від коронавірусу.

За словами артиста, який ще місяць тому переніс хворобу, зараз він почувається добре, інформує ТСН.

Повністю одужав, почуваюся добре, втім побічні наслідки все ж таки залишилися. Здатність сприймати запахи і смак їжі повністю ще не відновилися. Була легка форма недуги, однак все одно погано почувався. Стояти на ногах міг лише до 15 хв через страшенний біль у суглобах, – зазначив співак.

Попри 4 випуски проєкту "Танці з зірками", які добряче привели тіло співака в тонус, коронавірус також дався взнаки та вплинув на його вагу.

З'явилися відчуття, яких раніше не було. Наприклад, я почав по-іншому відчувати своє тіло. М'язи стали набагато легшими. За час участі в "Танцях з зірками" і в період хвороби в сукупності я втратив 10 кг, – розповів Винник.

Організатори шоу, з якого Олега Винника та Олену Шоптенко дискваліфікували за порушення правил, вирішили повернути зірок на паркет через шалену підтримку... і на вимогу прихильників.

Однак пара прийняла рішення не повертатися на "Танці з зірками" навіть після одужання. 

Чесно кажучи, коли я захворів, то сумував за паркетом. Зрозумів, як круто, що зі мною трапилася така історія. Спочатку, під час перших тренувань, довелося понервувати, тому що танці – це шок для тіла і мозку, не все одразу виходить. Але настав момент, коли на репетиціях я почав кайфувати і навіть час від часу дивитися на своє відображення у дзеркалі – дуже довго я цього робити не міг, – заявив Винник.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень