Вовчиці у розпачі: Олег Винник вперше заговорив про почуття до коханої

Натуральний блондин наводить на роздуми

ФОТО з мережі

Олег Винник ретельно приховує своє особисте життя. На його переконання — прихильників має цікавити тільки творчість артиста, а все, що відбувається поза сценою, має залишатися в таємниці.
Втім, «кота у мішку не сховаєш». ЗМІ неодноразова писали, що Олег Винник давно й щасливо одружений зі своєю бек-вокалісткою Таїсією Сватко. У них росте спільна дитина. Хлопчик Юліан, живе і вчиться в Німеччині, - пише odnaminyta.com.

ФОТО з мережі

Ні сам Олег, ні Таюне ніяких коментарів з цього приводу не дають, тому їхнє мовчання автоматично сприймається за згоду. Однак варто зазначити, що всі пісні Винника про чисте кохання, тому не можна виключати, що його музою є саме Таїсія.

На радість численних прихильниць співак досить активно веде соціальні мережі, де часто ділиться новими фотографіями й відео. Нещодавно він опублікував свіжу серію знімків.

Ось як артист підписав цей пост:

 
 
 
 
 

 

olegg.vynnyk

Життя не варте і гроша, коли любові там немає...

Цілком можливо, у Олега з цим немає ніяких проблем, адже його кохана жінка не тільки чекає його вдома, але і підтримує на сцені.

ФОТО з мережі

Матеріали odnaminyta.com

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень