ЗАМАХ НА ТРАМПА БУВ НЕМИНУЧИМ, або Чого не розуміє навіть такий журналіст як Портніков

Погляд Гуменюка (АК)

По центрі "пенсільванський стрілець" Томас Крук у період свого навчання в школі

Із замахом на Трампа – все більше цікавого. Ба більше – підозр, що державні спецслужби, які забезпечували охорону, свідомо зробили все так, аби 20-літній стрілок зміг убити екс-президента та можливого наступного Президента США.

Принаймні стрілка того бачило чимало людей, вони навіть доповіли про нього поліції.

А поліцейський (місцевий) навіть був піднявся на дах, але коли стрілок  направив у його сторону гвинтівку, то злякався і спустився донизу.

 

Після цього одразу й пролунали постріли в бік Трампа.

 

Загалом їх було – 8.

Люди намагаються розібратися з тим, що трапилося.

Зокрема подаємо нижче ФБ-допис відомого журналіста Анатолія Гуменюка:

ЧОМУ ЗАМАХ НА ТРАМПА БУВ НЕМИНУЧИМ

Анатолій Гуменюк -- ліворуч

Антитрампівська істерія у США нарешті визріла у конкретний результат – замах на життя цього ймовірного і потужного кандидата на посаду президента країни.

Про те, що це був саме спланований замах, а не витівка якогось одинокого ненависника Трампа з метою його залякування, свідчить характер розвитку подій.

  • По-перше, куля пройшла у міліметрах від виска експрезидента США, і в той момент, коли він різко повернув голову вправо, зачепивши лише його вухо.
  • По-друге, терориста-стрілка, якого чомусь не побачила охорона Трампа на даху сусіднього будинку, вбили відразу після його пострілів, ніби вже наперед спецназівці знали, де він знаходиться і в кого їм треба стріляти (пригадаймо потрійну ліквідацію усіх нібито причетних до вбивства президента Д.Кеннеді).

Не виключено, що демократи, у руках яких не тільки нині влада, але й потужна армія ЗМІ по всьому світу, постараються подати це як інсценування Трампом замаху на себе з метою збільшення свого рейтингу у потенційних виборців.

На багатьох телеекранах у США не гидувалися називати Трампа фашистом і ворогом демократії, культивуючи страх перед приходом до влади «фашиста» і необхідність не допустити цього будь-яким способом.

Але як це співпадає з висловлюваннями і діями справжнього фашиста сучасності путіна щодо українців!

І як тут не пригадати слова Черчілля про те, що «фашисти майбутнього називатимуть себе антифашистами»?

Епітети і мовні звороти, якими американська «вільна преса» постійно нагороджувала Трампа, порівнюючи його з Гітлером, з фашистами і нацистами, свідчить про те, що демократично-соціалістичне закулісся США непогано вивчило діяльність німецького фюрера.

Але якщо так, то чому вони фашистом називають не Путіна, а Трампа?

Хіба дії Путіна щодо анексії українського Криму та окупації Донбасу чимось серйозно відрізняються від гітлерівського аншлюзу Австрії й окупації Судетів?

Хіба мотиви нацистів (розширення життєвого простору арійської нації і захист німецькомовного населення) не подібні майже на 100% від задекларованих мотивів кремлівського диктатора: поширення «русского міра», захист «соотєчєственніков» і всіх російськомовних?

Невже такої аналогії не бачить світова «демократична громадськість»?

Мабуть, глобальна демократична мафія усвідомила велику небезпеку для себе від приходу до влади у США Дональда Трампа, людину, якій, мабуть, особисто уже нічого в житті не треба, крім забезпечення нормального розвитку своєї країни і відновлення могутності США.

У такому випадку це справді небезпека для «демократичного» закулісся, бо у нього інші плани і більш глобального характеру.

Адже воно, вправно оперуючи популярною демократично-соціалістичною фразеологією про рівність, братерство, соціальну справедливість і права людини, фактично керується тими ж глобальними інтересами, які переслідували Троцький, Ленін і Сталін, які розглядали Росію як купу хмизу, яку треба кинути у топку для розпалювання світової революції.

Шкода, що цього не розуміють багато наївних людей в Україні, і, зокрема, такий розумний і проникливий журналіст як В.Портніков.

*АК -- авторська колонка: всі думки, припущення та висновки -- авторські

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень