Актриса про секс із Трампом: «Це були найгірші 90 секунд мого життя»

Стефані Кліффорд, відома в індустрії фільмів для дорослих під псевдо Стормі Деніелс, розповіла про подробиці свого зв'язку з 45-им президентом США Дональдом Трампом, пише Times Now.

Жінка заявила, що

Це були найгірші 90 секунд в її житті.

Після сексу з Трампом вона себе зненавиділа, адже процес викликав у неї вкрай негативні емоції. Сталося це у 2006 році, через рік після того, як Трамп одружився з Меланією.

За словами Стефані, вони зустрілися з бізнесменом на благодійному турнірі з гольфу на озері Тахо. Трамп запросив дівчину в готель, щоб обговорити її участь в одному з реаліті-шоу. Дональд роздягнувся до спіднього, примостився на краю ліжка і сказав:

Ти маєш показати мені, наскільки сильно ти цього хочеш.

Стефані й показала, однак дуже швидко про це пошкодувала. Пізніше актриса підписала угоду про нерозголошення її зв’язку з Дональдом Трампом. Тепер же вона розказала правду в подкасті колишнього адвоката Трампа Майкла Коена.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень