Роман Іванісов в Америці – серед «3500 впливових людей зі всього світу» (ФОТО)

Обговорює корупцію

Народний депутат Роман Іванісов таки прилетів до США і чекає на сніданок з президентом США.

Щоправда, не один на один.

Як повідомляє сам наш герой – дописом на ФБ із берегів Ґудзону:

Перший четвер лютого у Сполучених Штатах Америки – особливий день. Вже 68 рік поспіль саме цього дня у Вашингтоні відбувається Національний молитовний сніданок.

 

Щороку готель Hilton збирає понад 3500 впливових людей зі всього світу.


У переддень молитовного сніданку зустрілися з представниками делегацій, конгресменами, дипломатами.

 

Мені випало поспілкуватися з республіканцем Робертом МакІаном, а також президентом Асоціації конгресменів Джоном Слетері.

 

Джон давно переконаний, що для України боротьба з корупцією має бути першочерговим завданням. Я поділився з ним подробицями роботи антикорупційного комітету Верховної Ради і нашими законодавчими напрацюваннями.


Наразі ж – всі в очікуванні початку благодійної зустрічі і промови Президента США Дональда Трампа.

«Молитовний сніданок»

До речі, якщо ви думаєте, що Іванісов потрапив до США, заплативши комусь там гроші, то це... не зовсім так.

Окреме роз’яснення з цього приводу зробив телеканал «ПРЯМИЙ» ще два роки тому.

Запитання: Хто може потрапити на Молитовний сніданок?

Списки та кількість запрошених формує безпосередньо палата представників Конгресу та Сенат. Потім узгоджують з організаційними комітетами в різних країнах, зокрема і в Україні. У нас такі списки починають формувати ще з весни.

Запитання: Скільки коштує поснідати із Дональдом Трампом?

Офіційно поснідати з президентом США на Молитовному сніданку є справою недорогою. Якщо ви політичний діяч-іноземець і берете участь у такому заході вперше, то для вас квитки безкоштовні. Більше того, спеціально для цього заходу Держдеп відкриє для вас американську візу. Проте охочим поснідати з Трампом доведеться заплатити за переліт, проживання, а також стандартний візовий збір. Якщо ви вже побували на Молитовному сніданку і хочете ще, то кожного разу вам треба буде платити символічний збір у 200 доларів.

Запитання: Скільки коштують місця у першому ряді?

Всередині залу присутніх розсаджає спеціальний комітет відповідно до вагомості та посади гостя. Купити місце ближче до сцени офіційно неможливо. Лобіювати чи проводити дипломатичні перемовини – це вже окрема справа, але купити місце не можна.

А от що писав з цього ж приводу 24 канал теж два роки тому

Як туди потрапити?

Отримавши запрошення або придбавши квиток.
 

Щодо запрошень, то їх роздають сенатори та конгресмени. А вхідний квиток на захід може обійтися гостю у 150 тисяч доларів, якщо він захоче сидіти біля сцени, на якій розташований столик президента США.

 

Інколи Сполучені Штати покривають витрати на житло та транспорт для осіб, яких вони запросили на молитовний сніданок, однак найчастіше проживання у Вашингтоні гості оплачують самостійно.

 

А це задоволення не з дешевих – переліт та проживання у столиці Америки обходиться щонайменше у декілька тисяч доларів, а то й у десятки тисяч, в залежності від "апетитів" та можливостей політиків.

З огляду на те, що Зеленський був розлючений, коли взнав про Іванісов полетів на сніданок до США, ми, все ж, схильні думати, що той відправився до Трампа строго в межах – офіційної парламентської делегації.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень