«Остання крапля»: Twitter назавжди заблокував акаунт Дональда Трампа

Трамп вже прокоментував прикрий інцидент

Чинний глава Білого дому назвав це порушенням свободи слова і спробою змусити його замовкнути.

Трамп вважає, що соцмережа співпрацює з демократами.

Оскільки в особистому акаунті Трамп вже публікувати дописів не може, він написав свою думку в офіційному профілі президента США, інформує CNN. При цьому відреагував досить емоційно.

Як я вже говорив давно, Twitter пішов ще далі у забороні свободи слова, співробітники компанії скоординувались разом з демократами і лівими радикалами, аби видалити мій акаунт зі своєї платформи, аби змусити мене замовкнути, – написав Трамп.

У відповідь на цю критику у твіттері відреагували миттєво: видалили 4 дописи поки що чинного глави Білого дому з облікового запису президента США.

За що ж Twitter заблокував Трампа?

Керівництво компанії Twitter ухвалило рішення заблокувати особистий акаунт Дональда Трампа 9 січня.

На такий крок пішли через те, що у дописах президента побачили "високий ризик подальшого підбурювання до насильства". Останньою краплею стало те, що писав Трамп під час штурму Капітолія 6 січня.

Тоді політик наче й закликав своїх прихильників розійтись, проте їхні наміри та мотиви підтримав. Після того, як йому дозволили повернутись у Twitter, Трамп у п'ятницю опублікував два твіти, які назавжди вирішили долю його акаунту.

В одному з них він написав:

75 000 000 великих американських патріотів, які проголосували за мене, АМЕРИКА ПЕРЕДУСІМ і ЗРОБИМО АМЕРИКУ ЗНОВУ ВЕЛИКОЮ, матимуть ГІГАНТСЬКИЙ ГОЛОС у майбутньому. Їх не будуть зневажати чи несправедливо ставитись до них у будь-якому вигляді або формі!!!

У наступному йшлося:

Усім, хто запитував - я не піду на Інавгурацію 20 січня.

Twitter заявив, що обидва ці твіти порушують політику компанії щодо прославлення насильства та сприймаються прихильниками Трампа як іще одне свідчення того, що вибори були нелегітимними.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень