Історія про українське Таксі захоплює мережу: «Таких інсайтів я ніколи ще не отримувала» (с)

Тисячі репостів

Дехто скаже, що ця історія вигадана, але...

ТАКСІ і ЩАСТЯ

Я вчора викликала таксі і по мене приїхала людина, яка вразила мене до глибини душі. Вразив настільки, що я другий день усім про нього розповідаю:

Сідаю в машину.

Водій посміхається: Я теж, але в телефоні займаюся якимись питаннями по роботі.

– Вам не дме?

– Ні, дякую, все добре.

– Ви не змерзли?

– Ні, мені справді добре.

– Хочете цукерок? Я купив їх щойно в магазині. Такі смачні! Желейні. Люблю їх! Я зазвичай не пропоную пасажирам, це не тактовно. Але Вам просто захотілося. Я все зрозумію, якщо відмовитеся. Бажаєте?

– Хочу!

Віддав мені всю коробку. Пожартувала, що розумію, чому у нього такий позитивний рейтинг.

Зупиняємось на світлофорі, повз машини бігають хлопці з квітами.

– Любите квіти?

– Люблю. Зупиняє хлопців, купує мені квіти.

У мене аж очі розплющились

Їду, посміхаюся... приємно...

Намагаюся зрозуміти, що відбувається – ранок, сонна ще.

Завели розмову про дітей. У нього дочка на другому курсі в університеті в Польщі. І коли він сказав наступну фразу, моя щелепа опинилася на підлозі.

«От знаєте, Зоряна. Я так кайфую від того, що маю дитину. Дружину. Роботу. Мені реально подобається.

 

Ось дзвонить мені донька, просить грошей на якісь речі. Ну, вона там у Польщі. Сумує. А я поповнюю їй картку, і т-а-а-к добре на душі стає. Просто кайф! Що я дитині зробив щось хороше.

 

Я уявляю як вона там якісь хусточки собі купить, піцу замовить із друзями, їй на все вистачить. І мені прямо тепло.

 

А ще знаєте, я ось коли дружину відвожу на манікюр (на секундочку, так?), я розплачуюсь сам. І так кайфую! Вона ж потім цей манікюр мені ще 2 тижні показуватиме і посміхатиметься. І мені так добре від цього, ви собі не уявляєте.

 

Я ж сім'ї щось добре зробив! І мені так добре на душі після цього».

На цьому етапі я вже забула про вхідні дзвінки на своєму телефоні.

«А ось ще знаєте, так мало щасливих людей на вулицях! Ось я дивлюся на пішоходів, і практично не бачу своїх, усміхнених. Всі такі тьмяні та смикані. Ви взагалі перша, хто посміхнувся мені за останні пару днів із пасажирів.

 

Зустрів знайомих нещодавно. А у них двоє дітей – у 1-му класі та у 3-му. І вони скаржилися, як дорого дитину до школи зібрати, а всі причиндалля купити, а підручники, а форму, а курси…» Хвилин 15 розповідали, і обличчя на них не було.

А я запропонував рішення. Знаєте, яке?

 

Сказав - йдіть у найближчий дитбудинок і здайте туди своїх дітей, якщо вони для вас проблема. І у вас не буде проблем ні зі школою, ні з формою, ні з підручниками. Вони у відповідь - «ні, ну як це.. так не можна.. ми ж любимо їх, це ж наші діти..

 

Ну ось ваші діти – значить, будьте вдячні за те, що Бог послав вам здорових, живих, красивих дітей. Багато людей мріють про це і на всі суми у світі готові, а у вас цей дар уже є.

 

Подарунок долі.

Любіть їх – робіть все для них. І робіть так, щоб вони про це «усе» навіть не довідалися. Не любите - здайте до дитбудинку.

 

Чого ви скаржитесь?

Такі щасливі люди, а зовсім не помічають свого щастя.

І більшість так, правда?...»

Він ще про щось розповідав далі.

Я мовчала, слухала (це рідко буває), і в моїй голові проносилися фрази «оплачую манікюр дружині та кайфую», «роблю щось для дитини та кайфую».

Я зрозуміла, що цей Водій не підприємець, не інвестор, не політик. Він не входить у жодні ТОП 100 чоловіків, як багато моїх знайомих.

 

Його немає на обкладинках. Із ним не знімають інтерв'ю. Він навіть не заробляє, як я.

 

Але життя в ньому більше, ніж у всіх інших! Кохання, світла - справжнього світла, не телевізійного! - більше, ніж у всіх людях, яких я колись зустрічала. Взагалі.

Я дивилася на чоловіків зі свого оточення та думала, що це нормально. Бути вічно з кислим обличчям (ти ж у великому бізнесі), або не посміхатися, бути вічно зайнятим і незадоволеним, не вміти кайфувати, або говорити жінкам «ооо, знову на свої салони гроші висмоктуєш з мене», або ставиться до життя, як до боротьби та випробування.

Я вийшла з машини з квітами, цукерками та у супроводі 100500 компліментів. Цікаво, чи він так масштабує своє світло на всіх людей?

 

Я вийшла і зрозуміла, що мені прямо світло! Такий великий урок. І таке космічне ставлення до життя.

 

Я таких інсайтів та просвітлення після тренінгів ніколи не отримувала.

 

Вчителі поряд!

 

(З мережі)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень