Прихильники Путіна провели блювотну cекc-вечірку в одному із клоповників Москви (ВІДЕО 18+)

Прибула й бабейра родом із Києва

На болотах чергова Пабєда.

Прихильники та агітатори за Путіна провели посеред різдвяного посту так звану секс-вечірку у стилі якогось підвально-блювотного БДСМ.

Як повідомляє Діалог.UA, тусовка з «істинно російською» назвою Almost naked party (майже гола вечірка) пройшла в пафосному московському клубі «Матадор».

Вхідний квиток на це дійство коштував 2500 рублів, а щоб потрапити у віп-зону, компанія з 10 осіб мала платити 1 000 000 (мільйон) дерев’яних тугриків.

Згідно з дрес-кодом дебілуватої вечірки, на неї приперлися одягнуті переважно в спідню білизну деграданти московського шоубізу.

Серед означених придурів була й Лоліта, яка народилася в Києві, але яку лиха доля занесла до Москви, де ця бабейра взагалі втратила голову й загубила клепку.

 

На цій вечірці вона виглядала просто смішно.

Напередодні блогерка Анастасія Івлєєва пообіцяла влаштувати «найрозпуснішу вечірку року». Свої оголені тілеса тут засвітили, серед інших, Філіп Кіркоров, Діма Білан, Лоліта Мілявська, Ксенія Собчак і багато інших.

Пишуть, що на сідницях самої Івлєєвої красувалося намисто вартістю 23 мільйони рублів, але після того, як у Мережі з'явилися фото та відео з цієї вечірки, у Росії розгорівся скандал.

Різні Z-патріоти, воєнкори та інші упороті прихильники війни почали обурюватися:

«Проводити такі заходи у той час, коли гинуть наші хлопці на СВО та багато дітей втрачають батьків, цинічно»

 

«Віддайте їх забуттю, це для них найстрашніше покарання: відпишіться від їхніх соцмереж, не слухайте музики, не дивіться передачі й інтерв'ю, не ходіть на концерти..., не вмикайте у новорічні свята ці потворні «Огоньки»

Також «обурена громадськість» одразу ж почала апелювати до каральних органів РФ, щоб ті «перевірили» секс-тусовку та її учасників на предмет того, а чи не працюють вони на зовнішніх ворогів...

Та ні, вони всі працюють на Путіна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень