Як живе найпотужніше підприємство легкої промисловості у Рівному (ІНТЕРВ'Ю З БОГДАНОМ ГАПЯКОМ)

До Дня працівників легкої промисловості

Найближчої неділі працівники текстильної галузі України відзначатимуть професійне свято – День працівників легкої промисловості.

Маємо змогу поспілкуватися з керівником найпотужнішого підприємства галузі у Рівному – фабрики нетканих матеріалів – Богданом ГАПЯКОМ.

Богдан Гапяк
Богдан Гапяк

- Пане Богдане, доброго дня Вам! Вітаємо з прийдешнім святом!

- Доброго дня! Щиро дякую за привітання!

- Скажіть, будь ласка, що для Вас означає «професійне свято»?

- Як на мене, це нагода вкотре бути гордим за свою професію, за своє підприємство, і найголовніше, за трудовий колектив, який щодня виходить за верстати працювати на благо Рівного та країни – реалізовувати інфраструктурні проєкти, забезпечувати необхідними матеріалами взуттєву, швейну, меблеву промисловість, сприяти будівництву нових доріг, наповнювати місцевий та державний бюджети. Також, професійне свято – це можливість відзначити кращих працівників підприємства за їхній внесок у розвиток фабрики.

- Вочевидь, пандемія коронавірусу не впливає на Ваш святковий настрій та настрій Ваших працівників?

Що для цього робите?

- Зі свого життєвого досвіду знаю, що сидіти, склавши руки, деструктивно. А ми налаштовані активно. Пандемія – це об’єктивна реальність, від неї нікуди не дінешся. Тож треба виходити з тих обставин, що є. Попри усі негаразди, пов’язані з коронавірусом та карантинні обмеження, що були особливо жорсткими у минулому році, нам не те що вдалося утриматися на плаву, а й навіть поліпшити наші фінансові показники.

 

Тішить, що маємо хороші перспективи, оскільки уже наше підприємство включене до нових інфраструктурних проєктів і не тільки на Рівненщині, а й у масштабах усієї України. І особливо тішить – що це насамперед заслуга нашого трудового колективу, який, без сумніву є найбільшою цінністю фабрики.

- Відомо, що Рівненська «Нетканка» позиціонує себе як лідер вітчизняної легкої промисловості. Яких успіхів досягла фабрика за останній рік?

- Повторюсь, найважливіше те, що ми не тільки втрималися на допандемічному рівні, а й наростили обсяги виробництва. І продовжуємо їх нарощувати. Наразі ми беремо безпосередню участь у будівництві кількох великих інфраструктурних об’єктів. Зокрема, наш матеріал зараз активно закуповують для будівництва вітрових та сонячних електростанцій на півдні країни, ми продовжуємо постачати неткані полотна на Схід, для проєкту «Стіна».

 

Намагаємося змінювати і власне «обличчя». Так, нещодавно ми розбудували новий гараж для автотехніки підприємства. І ось буквально в останній робочий день перед професійним святом завершили капітальний ремонт фасаду адмінкорпусу, утеплили стіни, замінили усі старі вікна на сучасні склопакети. Я вже не кажу про нашу територію, про наш затишний скверик з фонтаном, який щодня приваблює десятки, а то й сотні мешканців нашого мікрорайону.

- Що б Ви хотіли побажати Вашим працівникам та працівникам інших підприємств текстильної галузі напередодні професійного свята?

- Насамперед вітаю усіх працівників фабрики нетканих матеріалів, компанії «Пульсар», нашого сусіда – Льонокомбінату, усіх інших текстильних підприємств Рівного та області з Днем працівників легкої промисловості. Хочу побажати усім міцного здоров’я, благополуччя, достатку у кожній родині.

Богдан Гапяк із працівниками фабрики
Богдан Гапяк із працівниками фабрики

- Звісно, усім нам мирного неба над головою, хочеться, аби якнайшвидше закінчилася війна на Сході. А ще наше свято співпадає зі стартом національної футбольної збірної на чемпіонаті Європи.

 

У матчі з Нідерландами українська команда уперше вийде на поле у нових патріотичних футболках у офіційній зустрічі. Дуже хочеться, щоб наші футболісти подарували усім текстильникам міста, області та усієї України перемогу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень