«Вагітність від Зеленського»: Мендель збирається подати до суду на автора чуток (ФОТО/ВІДЕО)

На «максимальну суму»

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявляє, що  прессекретарю глави держави Юлії Мендель варто подати в суд на автора чуток про те, що вона вагітна від Зеленського. 

Мова, нагадаємо, йде про політика Геннадія Балашова, який першим озвучив таке припущення, пославшись на чутки в коридорах влади та на київських пагорбах довкола Банкової.

Треба зазначити, що Мендель сама підлила оливи вогонь чуток своєю абсолютно недоречною як для прес-секретаря поведінкою, яку публічно і відкрито толерував Зеленський

Про відповідну заяву Подоляка пише «Радіо Свобода».

«Є форма, яку б я хотів, щоб ми запровадили. Я їй це радив (і ми ще думаємо про це) – прямий позов судовий про приниження честі та гідності (що очевидно) та порушення всіх моральних норм, які тільки можливі.


Конкретно до першоджерела. І хай потім він в суді доводить, що це не він все вигадав», – розповів радник голови ОП.

Він вважає, що це має бути великий позов, «максимально великий (на астрономічну суму) і ці гроші автоматично мають бути зараховані на будь-який дитячий будинок».

Цікаво, що своє інтерв'ю для «Радіо Свобода» Подоляк дає російською

«Це буде ідеальна практика для України. Кілька разів їх покараєш на нормальні суми, гроші підуть у дитячі будинки і все, історія завершилася.


Не треба кримінальних справ, не треба адміністративних протоколів, стандартна американсько-європейська практика: позов і до побачення. Сподіваюсь, що ми це зробимо», – сказав Подоляк.

На запитання Радіо Свобода, навіщо Офісу президента і безпосередньо прессекретарці Юлії Мендель взагалі було реагувати на заяву Балашова, Подоляк зазначив, що «на це треба було відреагувати обов’язково», і додав, що форма, яку для цього обрала Мендель, була хоч і суперечливою, але «правильною для тієї аудиторії, яка накручувала цю тему».

 
 
 
 
 

«Вона могла естетично не подобатися комусь, але вона була правильна. Бо щойно вона це зробила, ще день-два і, в принципі, всі люди зрозуміли, що це все чисто жовтушний хайп. Вона зробила ідеальну конструкцію, яка дозволила вирішити проблему хайпу над конкретною ситуацією. Все», – вважає Подоляк.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень