Прессекретар Зеленського, яку запідозрили у вагітності, розповіла про свої стосунки (ФОТО, ВІДЕО)

Її обранець — політик

Володимир Зеленський та Юлія Мендель

Прессекретар президента України Юлія Мендель, яку нещодавно запідозріли у вагітності, вперше розповіла про свої особисті стосунки. Помічниця Зеленського зустрічається з чоловіком-політиком, однак не з Офісу президента. Його ім'я Мендель не називає, бажаючи залишити трохи інтриги.

В інтерв'ю телеведучій Наталії Влащенко дівчина розповіла, що якщо б їй довелося перебувати на безлюдному острові, вона б взяла з собою свого молодого чоловіка.
 

"Адже це єдина людина, з якою я б хотіла провести рік, і це було б дійсно круто", - зізналася Мендель.

[media=190596]Прессекретар Володимира Зеленського підтвердила, що докладає зусилля, щоб ніхто не дізнався ім'я її хлопця, а це не так просто, адже до дівчини прикута особлива увага з боку ЗМІ. Судячи з її зайнятості, дивно, як Юлія Мендель взагалі знаходить час на стосунки, адже вона цілодобово пропадає на роботі.

"Нам довелося пройти цей період, коли він трохи дивувався. Він говорив, що я читаю про тебе, дивлюся, що пишуть, і потім я з тобою зустрічаюся, і у мене дискоординація йде, тому, що в тому просторі ти одна, а тут інша", - розповіла Мендель.

Раніше громадський діяч і телеведучий Андрій Пальчевський, якого всі вважають прихильником Зеленського та "Слуг народу", висловився про передбачуваний роман Володимира Зеленського з його прессекретарем Юлією Мендель.

За інформацією today.ua

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень