«У випадку, якщо його фронти посипляться», Путін може застосувати ЯО (ФОТО)

Нам не можна різко перемагати Росію?

Голова РНБО Олександр Литвиненко припускає, що Володимир Путін може застосувати тактичну ядерну зброю, якщо його армія зіткнеться з «катастрофічною поразкою» в Україні.

Про це він сказав в інтерв'ю The Times.

«Ми не можемо нічого виключати, якщо росія опиниться на межі катастрофічної поразки», - сказав Литвиненко.

Така поразка, за його словами, може призвести до розвалу російських фронтів, дезертирства з армії та протестів у Москві.

Водночас, за словами глави РНБО, немає жодної вірогідності того, що Путін застосує ядерну зброю, доки Росія має перевагу у війні.

Голова РНБО Олександр Литвиненко

Також, за його словами, навіть у такому випадку швидше за все Росія застосує тактичну ядерну зброю, що має меншу потужність.

Навряд чи Путін застосує стратегічну ядерну зброю, яка майже напевно спровокувала б третю світову війну, оскільки «він хоче жити», підкреслив секретар РНБО.

Литвиненко зазначає, що не всяка Поразка Росії на полі бою в Україні призведе до автоматичного застосування Москвою ядерної зброї, оскільки Путін, мовляв, може спробувати переконати свій народ, що така поразка насправді є «перемогою».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень