Враження від рівненського концерту Степана Гіги справжнього фана його творчості (14 ФОТО)

Кореспондент Радіо Трек відвідав подію і поспілкувався з артистом

Вже за годину до виступу Степана Гіги біля драматичного театру збиралися люди різного віку, хто був у вишиванці, а хто в святковому одязі. Усі чекали з нетерпінням концерту народного артиста. Рівняни люблять і поважають Степана Петровича, для багатьох його виступ - це радісна подія.

Зала була повна і до початку концерту люди все ще підходили і підходили.

Артиста презентував майстерний конферансьє, заслужений артист України, Ігор Мельник - з широкої подачі ведучого концерт вдався на славу.

Гурт «Друзі Мої», з’явившись на сцені, добряче «вжарив» і розігрів публіку, ще б пак, адже у музикантів серйозний досвід за плечима. За словами Степана Гіги, соло гітарист виступає з ним уже 30 років, а саксофоніст грав неодноразово та з великим успіхом по всьому світу. Словом, гурт «Друзі Мої» – це чудовий колектив, музику якого варто почути.

Сам народний артист – душа всього концерту, адже він по-справжньому народний, близько спілкується з кожним у залі і з залом в цілому. Його пісні як торкають душу, так і підривають до танцю. Багато хто в залі підтанцьовував, дарував артисту квіти і загалом насолоджувався музикою.

Висловлюючи повагу, рівненські глядачі слухали пам’ятну пісню «Яворина» стоячи.

Під час концерту Степан Петрович з любов’ю говорив про рівнян:

Тут найкраща публіка, завжди приємно повертатись туди, де тебе чекають. І люди гарні та дуже доброзичливі.

На сцені також виступили Квітослава Гіга та Степан Гіга молодший, котрий недавно одружився. Батько та сестра презентували нові пісні, присвячені цій чудовій події.

Радіо Трек приєднується до вітань і зичить щастя молодятам.

Співуча сім’я надзвичайно приємно звучить і тішить слух своїми піснями, їм аплодували і кричали «браво»!

Концерт завершився, та люди не поспішали розходитись, глядачі підійшли до артиста, щоб подякувати за виступ та привітати його.

Степан Гіга  поспілкувався з кожним, не поспішаючи, поговорив з усіма охочими. Сфотографувався з прихильниками та подарував автографи зі щирим побажанням.

Степан Петрович поспілкувався з нашим кореспондентом, розповів про те, що буває й так, що доводиться грати по три концерти в різних містах за один день. Співак завжди залишається молодим, енергійним та невтомним.

Степан Гіга слухає Радіо Трек:

Завжди, коли їдемо у машині, проїздом через Рівне, слухаємо тільки Радіо Трек. Дуже поважаю ваше радіо, адже це одна з небагатьох станцій, де крутять хороші українські пісні.

Душевний і по-справжньому народний артист України висловив побажання зустрітися ще не один раз з рівненським глядачем.

Усім співучого настрою та приємних буднів і вихідних!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень