Скільки коштують пологи у Рівненському перинатальному центрі: офіційно

Офіційних платних послуг тут нема, але вони будуть

Фото з сайту "Телерадіокомпанія "Вежа"

Нагадаємо, що ми писали про те, що у Фейсбуці рівнянки розповідали про те, скільки їм доводиться платити за кесарів розтин в обласному перинатальному центрі та міському пологовому будинку Рівного.

Ці розцінки прокоментували у міському пологовому будинку. 

А головний лікар обласного перинатального центру Вікторія Єнікеєва запевнила:

У нас пацієнтки ні за що не платять з квітня 2020 року. Тобто пологи, і кесарів розтин у тому числі, у нас безплатні. Тож сума у 12 тисяч грн, яка була озвучена у соцмережі, не відповідає дійсності. 

 

Платні послуги у нас – на стадії розробки. Адже Національна служба здоров’я України каже, що не буде оплачувати пологи поза черговою бригадою медиків. Як затвердять нам платні послуги, тоді зможемо пропонувати і покращене харчування, і покращені палати. Поки цих послуг у нас нема. 

 

Вікторія Єнікеєва каже, що міський пологовий будинок надає офіційно платні послуги, бо, вочевидь, ці розцінки їм затвердила міська влада.

Щодо благодійних внесків на заклад, то, за словами головлікаря

ніхто їх не вимагає. Пацієнтки самі через термінали сплачують на заклад скільки хочуть.

 

Якщо хтось з пацієнток хоче подякувати за роботу на пологах, то я не зобов’язана лікарям у кишеню заглядати. А коли хтось з медиків вимагає гроші, то для цього є відповідні органи.

За словами Вікторії Єнікеєвої, робота за угодою з НСЗУ відобразилася на зарплатах медиків, зокрема дозволила виплачувати їм премії. Адже саме на це, в першу чергу, рекомендувала тратитися НСЗУ.  

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень