Чому, щоб зрозуміти Зеленського, варто почути Ляшка? (АУДІО)

«Раптом» (АК)

До речі, Олег Ляшко після виборів змінився.

Ви відчуєте це по нашому інтерв’ю: в ньому з’явилася якась спокійна твердість. Емоцій стало менше, вагомості в словах – більше.

Одна із тез:

«Можливо, Зеленський і непоганий хлопець, я цілком допускаю… Але він не на своєму місці.

 

Насправді, від його рішень залежить зараз дуже багато. Залежить доля країни, а він – або не знає що робити, або… обманює людей».

Це, до речі, цікаве спостереження. Можливо Ляшко мав на увазі щось інше, але посутньо, Зеленський йшов на вибори Президента та на вибори до ВРУ як людина, яка брала на себе обов’язок – захистити Україну та народ України.

Захистити – від кого?...

Фактично, від Заходу. Від Заходу та Олігархів. Під заходом малися на увазі не просто МВФ, а транснаціональні корпорації, які свідомо не дають Україні стати на ноги.

 

Як і Росія.

Власне, весь пафос фільму «Слуга народу» саме про це. А вся кампанія Зеленського на 90% складалася не з інтернет-реклами та взаємодії з молоддю, а з постійного прокручування ключових епізодів «Слуги народу» як, начебто, реклами та анонсів самого – серіалу.

Так, що навіть ми з вами, хто не бачив цього фільму вірили і знали, що його головний герой – ЗА Україну і – ПРОТИ іноземного диктату.

А що ми отримали насправді?... Президента «Слугу МВФ», як тепер каже навіть один із найпопулярніших членів фракції Зеленського у парламенті.

Окремо звернемо увагу на слова Олега Ляшка про Землю:

 «Я взагалі проти продажу Землі, я за те, щоб торгувати – продукцією. Але, якщо ви вже хочете щось продавати, то допускати іноземців до торгів – правильно. Чому?... Бо лише тільки так люди отримають за свої наділи хоча б більш-менш нормальну ціну.

 

А так це просто олігархи зараз куплять землю, а потім самі вже продадуть її іноземцям і зароблять на цьому маржу»

Як правильно треба поступити з Землею сьогодні ви можете почути з нашої розмови.

Ми ж зупинимося на ще одному аспекті. Говорили про окуповані території та Мир, і зайшла мова про те, яким був би мирний «план Ляшка» і що варто, можливо, Україні бути трохи «нарванішою» на міжнародній арені. Наприклад, як Туреччина.

Ляшко заперечив:

Туреччина може бути нарваною, бо вона входить до 10-ки економік світу. Мій план А, Б, і Це, був би один – радикальне відновлення української економіки! Так, щоб ми мали гроші і на армію, і на дипломатію, і на спецслужби. Так, щоб з нами рахувалися і в світі, і в Європі. Бо ніякий план не спрацює, поки ти слабий і ходиш клянчиш по три мільярди, а в замін маєш виконувати всі вимоги: землю продай, стратегічні підприємства продай, ліс кругляк їм продай. Ніякий план не спрацює, якщо ми вивозимо сировину та робочу силу, а товари купуємо і привозимо з закордону. Це все взаємопов’язані речі»

Ви це побачили?... Ви почули це?

Фактично, перед нами те, що мав би говорити Зеленський, якби він був тим, за кого проголосували 73%.

Але це говорить Ляшко.

Послухайте:

Натисніть плей, щоби послухати розмову

Від Редакції:

АК  авторська колонка. Усі оцінки та думки в матеріалі – авторські

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень