Море, сонце, літо: як проведуть відпустки відомі рівняни

Нині триває період відпусток. Радіо Трек вирішило поцікавитися, де ж проведуть вільний від роботи період відомі рівняни, та й чи взагалі буде у них відпустка

Відомий рівненський фотохудожник Олександр Харват розповідає, що нещодавно повернувся з Чехії, куди їздив у професійних справах. Проте, вважає, що це теж чудовий привід відпочити. Подорожував до іншої країни власним автомобілем.

Для мене відпустка – це перш за все зміна виду діяльності.

Зараз фотограф планує ще одну цікаву поїздку, проте куди саме – не зізнався.

Начальник управління туризму та культури Тарас Максименко під час відпустки поєднав приємне з корисним: оглядав археологічні розкопки в Болгарії. Відпочивав разом із дружиною та двома донечками. Проте, так провів він лише частину відпустки – решту ж вирішив залишити на холоднішу пору року.

А от представник фракції «Громадський контроль», депутат Святослав Стельмащук, цього літа відпочинок вирішив проігнорувати. Каже, має багато роботи.

Зараз триває ліквідація аграрної структури, в якій я працюю, тому мені не до відпусток.

Громадський активіст Зураб Кантарія теж у масштабну відпустку цього літа не збирається. Лише планує виїзди на невеликі уікенди. Нагадаємо, чотири місяці тому Зураб вперше став батьком – на світ з’явилася його дочка Тіна.

Радник міського голови Олександр Джигирей відпустку збирається провести на дачі. Каже, що дуже рідко випадає шанс туди поїхати. Відволіктися та попрацювати.

В силу специфіки роботи до нас можуть телефонувати і вночі, і зранку, і у вихідний день.

Тому просто побути вдома – це вже дуже бажана відпустка, розповідає Олександр.

Ось такі скромні запити в наших відомих рівнян. Про інші «зіркові» відпустки читайте вже за тиждень на сайті Радіо Трек.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень