До Рівного приїхав батько 32 дітей

В рамках навколосвітнього велопробігу

Сьогодні через Рівненщину проїхали учасники навколосвітнього велопробігу «Україна без сиріт». Марафон покликаний стимулювати небайдужих до всиновлення сиріт. Ініціатор проекту, Геннадій Мохненко, священик, директор одного з найбільших притулків «Республіка Пілігрим», сам усиновив 32 безпритульних дітей. Каже, що діти, які раніше жили у теплотрасах, каналізаціях та підвалах, разом з ним проїдуть через всю земну кулю:

Стартували учасники велотуру ще у 2012 році з російського міста Владивосток, об`їхали всю центральну Росію і повернулися до рідного Маріуполя. Однак через початок війни марафон відклали на 2 роки. А вже 5 липня цього року відновили свій велопробіг. Виїхали вони з Європейської площі з Києва 3 дні тому і проїдуть через п’ять областей України. 

До початку вересня марафонці планують відвідати Західну Україну, Польщу, Литву, Латвію, Естонію, Фінляндію, Швецію, Норвегію, Данію. Фінішуватимуть велосипедисти у місті Бохум, що у Німеччині, 9 вересня.

Щодо наступних планів, то у 2018 році команда має намір проїхати по Східному узбережжю США, а в 2019 хочуть замкнути коло, об`їхавши всю земну кулю, перетнувши кордони Мексики, Канади та Аляски. Загальна протяжність маршруту складатиме 35 000 км.
Окрім цього, з нагоди перебування команди у нашому місті сьогодні відбудеться концерт на Майдані Незалежності. Там виступатимуть учасники акції, ініціатор велотуру Геннадій Мохненко, гурт «Travelling the world» та інші. Початок заходу о 20:00.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень