Завтра у Рівному можна почути одразу 30 флейт

Цими вихідними у нашому місті побуває Валентин Іонов - музикант та марафонець. Розповідаючи про себе, Валентин зазначив:

За 10 діб я подолав 820 км. Це мій особистий рекорд, який я установив у 2012 році у Нью-Йорку під час 10-добового забігу. Починаючи з 1993 року, я пробіг більше 20-ти марафонів (найкращий час становить 3 години 26 хвилин). Щороку беру участь у змаганнях з 12-годинної спортивної ходьби (найкращий результат — 89 км), а також у добових та дводобових забігах у Вінниці, які відбуваються у рамках Чемпіонату України.

 Я є одним із організаторів двох щорічних Чемпіонатів України: з добового забігу у Києві та дводобового — у Вінниці. Також допомагаю своїм друзям організовувати спортивні змагання у різних містах України. Я займаюся цією діяльністю безкоштовно. Мені приємно, що особистим прикладом я можу зробити певний внесок в оздоровлення нашої країни.

Окрім того, Валентин Іонов виконує на різноманітних флейтах (більше 30-ти видів) заспокійливу музику, виступаючи з концертами у різних містах України на запрошення шанувальників такої музики. Переважно це камерні концерти для невеликої аудиторії. 

Тож у Рівному Валентин Іонов дасть одразу два концерти - в суботу і в неділю. Концерти відбудуться у актовій залі гуртожитку на Набережній,28. Вхід вільний. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень