Коли зупиниться безум? Щодо можливої заборони Потапа та поновлення Ковальчука (+ ВІДЕО)

Пригадуючи професора Преображенського

Завтра пройде чергове засідання Рівненського міськвиконкому. До порядку денного планують внести питання про заборону концерту Потапа та Насті Каменських у Рівному.

Ініціатором такої примхливої вимоги виступає рівненський музикант Дмитро Яремчук, який уже кілька тижнів змушує усіх перейнятися його обуренням щодо концерту зіркового дуету у Рівному.

Як людина і громадянин Дмитро Яремчук має повне право вимагати те, що він вимагає, як би комусь воно не подобалося.

А вимагає Дмитро таке:

Братія і сестри!
Завтра 12 квітня о 14:00 на сесії рівненського міськвиконкому буде підніматись питання про заборону концерту потап-каменских. Є відповідне звернення від декількох партій та громадьких організацій.

 

Крім того потрібна підтримка громадськості. Хто має час та натхнення приходьте на 14:00 на Соборну 12А (біля кооперативного технікуму). Нагадаю, що в Луцьку та Івано-Франківську їх концерти заборонили.

 

Не допустимо московитських жополизів у наше місто!

 

p.s. потрібен ноутбук аби на місці продемонструвати чиновникам відоме відео із зніманням шатнів. Хто зможе притягнути - пишіть у приват.

 

Братія і сестри!Завтра 12 квітня о 14:00 на сесії рівненського міськвиконкому буде підніматись питання про заборону кон...

Опубліковано Дмитром Яремчуком 11 квітня 2016 р.

 

Своєрідну відповідь Дмитрові дає інший культурний діяч Рівного Михайло (Міцик) Gonibez, який пише

Уявіть собі )))) завтра міськрада буде розглядати на засіданні, чи буде концерт потапа в місті )))) велкам ту зазеркальє пановє ... Давайте згадаємо радянські часи ... Де кожен концерт потрібно було узгоджувати з КПРС )))) ніколи не думав, що піду захищати потапа )))) але прийдеться піти на засідання ... Мо ще й морду мені за то набьють )))

 

Уявіть собі )))) завтра міськрада буде розглядати на засіданні, чи буде концерт потапа в місті )))) велкам ту зазеркальє...

Опубліковано Micik Gonibez 11 квітня 2016 р.

 

Признаюся, що в цій дискусії мої симпатії повністю на боці Михайла.

Так, ми можемо не любити тих чи інших виконавців, але Потап і Настя Каменських є громадянами України. Як артисти вони діють у правовому полі України. У Рівному живе чимало людей, які будуть раді створити на концерті зіркового дуету аншлаг.

З якого дива хтось має ухвалювати рішення про заборону концерту?

Однак, ми живемо в країні, де похитнулися усі засади та устої нормальних правових відносин та людського співжиття. Агресивна меншість повсюдно вважає себе в праві накидати власну думку іншим, виходячи з того, що вона – агресивна і дуже чогось хоче.

А раз хоче і заявляє протести, то навіть, якщо їх, протестувальників, дві сотні, а в Рівному живе 200 тисяч, то всі ці 200 чи 250 тисяч маю робити і жити так, як того хочуть ось ці дві сотні, бо вони… «активні».

А раз активні, то значить «небайдужі». А раз небайдужі, то значить – «свідомі», на відміну від усіх інших «дурних, тупих і недалеких».

При цьому в країні таке враження, що геть пропала кудись міліція.

Точніше, вона таки геть пропала. Замість неї вже давно мала би бути поліція, але, приміром, презентацію тієї ж самої патрульної поліції у Рівному відкладають уже невідомо скільки місяців і з невідомо яких причин.

Цікаво, що там, де закон у нас діє, його застосовують активно – усупереч здоровому глузду.

Сьогодні суд поновив на посаді голови обласної ради Володимира Ковальчука.

Для чого?... Що це дасть нам усім як громаді окрім додаткового хаосу?

Як слушно зауважує з цього приводу Інна Білецька

Ухти. То завтра Володя Ковальчук бере рішення суду і йде на робоче місце, звідки його незаконно звільнено. А там сидить такий Олександр Корнійчук, який тож ніби має якесь рішення суду, за яким його законно призначено.


Один голова добре, а два - Рівненщина.


Товариші будуть мірятися рішеннями судів? Чи тембрами?

 

Ухти. То завтра Володя Ковальчук бере рішення суду і йде на робоче місце, звідки його незаконно звільнено. А там сидить ...

Опубліковано Інною Білецькою 11 квітня 2016 р.

 

Не можна не погодитися і з наступним спостереженням Дмитра Сільмана

Рішення суду депутати мають виконати, інакше своїм прикладом продовжать та підкреслять ставлення суспільства до судочинства.

 

Також проголосувати за відміну рішення про обрання Корнійчука.

 

А потім, в передбачений процедурою спосіб усунути це непорозуміння. Рівненщина чим далі, тим більше перетворюється на циркову арену. Вже стає соромно…

 

Рішення суду депутати мають виконати, інакше своїм прикладом продовжать та підкреслять ставлення суспільства до судочинс...

Опубліковано Dmytro Silmann 11 квітня 2016 р.

 

Проблема, хіба, в тому, що ми живемо у час домінування агресивного волюнтаризму.

І геть не можна виключати, що, коли/якщо на відповідне засідання обласної ради прибуде «радикальний» Олег Ляшко + не менш радикальні «бурштинщики» у камуфляжах, то обласна рада … поступиться і визнає головою Ковальчука.

Так само не можна виключати, що завтра члени міськвиконкому під тиском людей, яким не подобається Потап, візьмуть і відмінять його концерт у Рівному.

Ми дивимося телевізор, читаємо нет. Спостерігаємо пануючий довкола безум і запитуємо себе:

Невже це той «Європейський шлях», який обрала собі Україна?... Коли це все вже закінчиться?...

Замість відповіді подарую вам позитивне відео. Воно ще радянське, і тоді сприймалося інакше. Але погляньте як несподівано і цікаво його можна екстраполювати на сучасність.

Чим вам не скигління «європейського українця» у його дискусії зі всеперемагаючим «Шариковим» сьогодення?

Давайте, посміємося разом ))

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень