«Долар може зрости до 30 гривень», - міжнародний експерт з м. Рівне (6 ФОТО)

І вже незабаром

Ігоря Гарбарука часто можна побачити на різних телеканалах

Сьогодні ціла низка видань цитує Ігоря Гарбарука, який свого часу жив у Рівному і навіть балотувався у 1998 році до рівненської міської ради від «Партії зелених».

Нині ж різноманітні видання та ЗМІ передають його слова про те, що після значного зміцнення гривні, восени 2019 року очікується зростання курсу долара.

Експерт навіть вказує час, коли почнеться дорожчання долара. Це буде третя декада жовтня і перша декада листопада поточного року ознаменується зростанням курсу долара.

«Час, коли варто очікувати цій ситуації, - третя декада жовтня і перша декада листопада поточного року», - прогнозує міжнародний економічний експерт, голова ГО «Національний інтерес України» Ігор Гарбарук, пише УНІАН, посилаючись на «Факти».

Нинішнє ж зміцнення української національної валюти, за словами Гарбарука, має виключно спекулятивну основу:

«На Україну звернули увагу міжнародні валютні спекулянти, які, скориставшись ситуацією, масово скуповували облігації внутрішньої державної позики».

Спекулянти обміняли долари на гривні і купили цінні папери. А ближче до кінця року очікується зворотний процес – погашення облігацій та обмін української валюти на долари, що і призведе до зростання курсу американської валюти.

«Встановлення Нацбанком облікової ставки на рівні 17% забезпечить власникам ОВДП надприбуток», - вважає Ігор Габарук.

Цікаво, що екс-рівнянин, який свого часу працював у Рівненській філармонії, не єдиний, хто робить подібні заяви.

Після переїзду до Києва у 2000-х Ігор Гарбарук знайшов себе почергово на керівних посадах цілої низки відомих компаній, зокрема, таких як «Олімп» та «Фуршет».

Рівняни, які добре знають Ігоря Гарбарука, останніми роками можуть регулярно спостерігати за його експертними виступами на різних телеканалах України.

Наскільки точними є прогнози нашого екс-земляка? Про це ми дізнаємося, як він і сказав:

Уже в «третій декаді жовтня і першій декаді листопада поточного року»

Ігор Гарбарук

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень