«Кримінальний авторитет» з Івано-Франківська не просто так потрапив у ДТП на Рівненщині? (6 ФОТО)

Ігоря Халаменду тримають у ЦМЛ

Як ми повідомляли, в середу, 29 липня, в селі Птича на трасі «Київ-Чоп» у ДТП постраждав 50-річний житель Івано-Франківська, водій автомобіля «Mercedes-Benz G 500».

За попередніми даними, вважалося, що водій не врахував швидкості руху та вилетів з дороги, після чого зіткнувся з відбійником, а його «кубик» кілька разів перевернувся. 

Потерпілим у ДТП виявився відомий в  Івано-Франківську Ігор Халаменда, якого ще називають «кримінальним авторитетом» на прізвисько «Бура». 

Ігор Халаменда – власник ТОВ «Торговий сервіс», яке довший час орендувало Центральний ринок Івано-Франківська. Із цим ринком у Франику повязані постійні протистояння. Як можна зрозуміти, там точиться справжня боротьба за право його оренди. Боротьба з застосуванням не лише адвокатів, але й багаточисельних парубків спортивної зовнішності.

Як писало десь місяць тому видання GALKA.IF.UA Халаменда знову намагається повернутися на ринок (ФОТО, ВІДЕО)

Так, чи інакше, але після ДТП під Птичою, Ігоря Халаменду відправили спочатку до Дубнівської райлікарні, а звідти «санавіацією» доправили в Рівне, у нашу центральну міську лікарню (ЦМЛ).

Ми писали про це ще в середу. Тоді наші джерела давали суперечливу інформацію про стан потерпілого. Нині ж їх покази – сходяться:

- Стан середньої важкості.
 

- Ні, операції не робили. Почувається він загалом – добре. Але його тут тримають, бо видно є підозра, що можливо та ДТП, це не просто була аварія. Що, можливо то був… замах.
 

- Можливо його авто підрізали. А може щось зробили, щоб вивести з рівноваги.
 

- Ні, ні до Києва, ні в Івано-Франківськ його не забирають. Тримають у нас.
 

- Можливо навіть ховають тут у Рівному. Переховують.

Нагадаємо, у серпні 2012 року Халаменда скоїв смертельну ДТП, в якій постраждали троє осіб та загинула молода жінка. Тоді Халаменда відбувся іспитовим терміном у два роки.  

У 2016-му році бізнесмен тікав на своєму «Мерседесі» від патрульних. Тоді він сам зізнався, що їхав зі швидкістю 170 км/год. і знаходився під длією наркотиків.

 

Вже у наркодиспансері підтвердилось, що Халаменда перебував під дією кокаїну. 

У 2017-му наш герой став учасником стрілянини у ресторані в центрі Івано-Франківська, де, за інформацією ЗМІ, також фігурував син іншого добре відомого в Рівному чоловіка – Героя України – Анатолія Француза.

Останній не лише очолював МВС у Рівненській  області, але й був довгий час головою Івано-Франківсьї ОДА.

 

Через що не помирилися Халаменда та Француз молодший нам достеменно невідомо.

[media=191788][media=191790]

До речі, це була не перша стрілянина Халаменди. У 2007 році його обстріляли на тому ж броньовоному «Мерседесі». Тоді він дістав важкі поранення, але його врятували ізраїльські лікарі, пише УНІАН

Одним словом, чоловік, який лежить у ЦМЛ, - непростий, колоротний і напевно цікавий, але…

 

Виглядає, що нині йому треба «Залягти на дно в Рівному» (с)

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: ДТП