Власники та торговці «Моріону» шукатимуть компроміс?

Щоб вирішити проблему з підвищенням орендної плати

Власники рівненського ринку «Моріон» і його орендарі мають створити робочу групу, аби вирішити питання зі зростанням цін на оренду торгових місць. У п’ятницю минулого тижня вони зустрілися з секретарем Рівнеради Сергієм Паладійчуком, аби обговорити цю ситуацію.

Нагадаємо, що плату за оренду кіосків орендодавці хочуть збільшити у два рази, але більшість торговців категорично проти цього та відмовляються платити. Власники ринку своєю чергою кажуть, що іншого виходу, окрім підняття тарифу, немає.

У відповідь на це орендарі просять допомоги у місцевої влади, тож Сергій Паладійчук організував зустріч обох сторін конфлікту, де вони домовились шукати компромісу, розповідає секретар міськради

На зустріч прийшли дві сторони: співвласник ринку Ігор Свистун, директор і юрист. Зі сторони орендарів також було кілька чоловік. Ринок «Моріон» підтвердив свої зобов’язання, кроки, які він декларував попередньо. Тепер створюється у них така ніби робоча група, яка має вирішити питання, як їм спільно співіснувати. 

Додамо також, що два тижні тому на зборах орендарі ринку написали звернення до керівництва Рівного, де заявили, що не платитимуть підвищену плату за кіоски.

На лист відреагував антимонопольний комітет, зобов’язавши орендодавців зробити кошторис, на що йтимуть кошти з підвищеної оренди. Тепер торговці особисто мають вивчити усі цифри, аби вирішити проблему.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень