Будинок побуту чи ритуальна служба: що буде з приміщенням у центрі Рівного

Про це знову говорили під час засідання бюджетної комісії

Доля рівненського Будинку побуту все ж лишається невизначеною.

Нагадаємо, раніше його хотіли продати, утім орендарі та суборендарі приміщення просили про продовження оренди. Тож управління комунальною власністю розробило відповідний проект рішення, у якому йдеться про продовження терміну оренди, яка має закінчитися уже в травні до 2021 року, говорить начальник управління Наталія Поліщук:

- Управління комунальною власністю підготувало ніби альтернативний проект рішення про оренду будівлі за адресою вулиця Шевченка, 3. Тобто, продовжити договір оренди цієї будівлі на підставі проведеної нової експертної оцінки строком до закінчення терміну дії договору оренди земельної ділянки, яка передана в оренду для розміщення і обслуговування будівлі на вулиці Шевченка, 3 та прилеглої до ринку «Моріон».

Нагадаємо, на початку березня бюджетна комісія уже ухвалювала рішення про продовження оренди ще на 4 роки. Але на розгляд бюджетної комісії депутат Олександр Довжаниця запропонував альтернативний проект – передати Будинок побуту на баланс комунального підприємства спецкомбінат «Ритуальна служба».

До узгодженої позиції з цього приводу члени бюджетної комісії так і не дійшли. Обидва проекти рішення винесли на розгляд сесії. Тож, вочевидь, остаточне рішення з цього приводу ухвалюватимуть депутати на засіданні, що відбудеться наступного тижня - 27 квітня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень