Міський бюджет дозволяє подумати про вищі потреби: у Рівному з’явиться Головний Художник міста

А ще займуться вивісками магазинів та кафе

Про такі плани оголосив секретар Рівнеради Сергій Паладійчук. Сьогодні він звітував про досягнення на посаді секретаря та розповів про плани на 2017 рік, як сам каже, якщо він ще обійматиме цю посаду.

Тож, про головного художника Рівного Сергій Паладійчук каже, що така людина необхідна нашому місту, тим паче, коли це не потребує великих грошей, а лише «правильної координації та смаку». Адже нинішні будинки, які стоять поряд із різними яскравими кольорами фасадів, псують загальний вигляд міста.

- Якщо ми говоримо про такі ключові галузі міста як комунальна сфера, медицина, то посада художника міста не найбільш, можливо, актуальна чи найбільш нагальна. З 2005 по 2017 рік чотири бюджети, коли Рівне могло б собі дозволяти думати про перспективу і думати про такі речі, які я назвав би вищими соціальними потребами.

За словами Сергія Паладійчука, ці чотири бюджети були у 2007, 2008, 2015 та 2016 роках. І поточний рік – не виключення.

Між тим, щодо розробки та затвердження «Правил розміщення вивісок», то роботу над цим проектом Сергій Паладійчук планує розпочати у поточному році. Але діяти радикально не хоче. Тобто, підприємцям дадуть певний час на те, щоб замінити вивіски, які не «вписуються» у загальну концепцію міста.  

Щодо розробки історико-опорного архітектурного плану Рівного, Сергій Паладійчук спрогнозував його появу у червні. Водночас, секретар міськради і сам не впевнений, що це змінить ситуацію із забудовою центра міста, адже з його слів, хто хоче обійти закон, для того і архітектурний план не стане на заваді.  

Докладно зі звітом можна ознайомитися нижче

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень