Українців закликають підтримати збір підписів за «Молебень для України» (ФОТО/ВІДЕО)

Кажуть: Духовна перемога має передувати успіху на полі бою

Наша війна Справедлива, українці борються за визволення своєї землі, але нам протистоїть сильний Ворог. Це навіть не Путін, а те велике Зло, яке заволоділо розумом очільників Кремля та умами багатьох росіян.

Автор збору підписів за Молебень переконаний, що Демон, який заволодів Росією був покликаний у цей світ, аби пробудити нас усіх. Перед його лицем ми маємо забути страх Смерті і довіритися Всевишньому.

Коли ми це зробимо, до нас прийде Перемога.

Звернення ініціатора проведення Молебня

У тексті, на сайті, де проводиться збір підписів, сказано:

Тисячі років результати битв визначалися принципом справедливості та духовною волею.

Здобути перемогу непросто - народ і його лідер повинні бути справедливими і отримати підтримку Вищих сил.

 

Україна веде справедливу війну за звільнення своєї землі, свободу народів і порятунок світу, а це означає, що ми можемо і повинні звернутися до Всевишнього з проханням про справедливе закінчення війни й перемогу України.

Оскільки матеріальний світ формується сфокусованою свідомістю, молебень десятків святих на стародавньому Санскриті протягом 30 днів здатний зробити диво - немає на Землі сили, спроможної протистояти цьому.

Для досягнення духовної перемоги цілого народу необхідне рішення й воля його лідера або самого народу. Святі (браміни) зможуть розпочати молебень після того, як до них звернеться Президент, перша леді чи народ України.

 

Нам необхідна підтримка мінімум 1% від кількості українців, які залишаються на своїй території, тобто мінімум 300 000 голосів народу України.

Підтримайте своїм голосом та передайте далі: по соціальних мережах, родичах і друзях.

САЙТ ЗБОРУ ПІДПИСІВ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень